Cautare

4882 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 braila" (8.37 secunde)
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
A obtinut astfel un numar surprinzator de mare de rezultate. ... In decembrie 2010, prin munca hotarata a lui Susan Hansen, directoarea organizatiei UFO FOCUS NEW ZEALAND RESEARCH NETWORK, Fortele de Aparare ale Noii Zeelande (NZDF) au facut publice anumite fisiere, referitoare la OZN-uri, care fusesera clasificate anterior.
Dar altfel, 2012 va fi un an mult mai rau ca 2011, datoria publica va creste, bani pentru indexarea pensiilor si revenirea la salariile bugetare din 2010 nu vor exista.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
'Actiunile contra evaziunii fiscale, estimata la 10 miliarde euro, echivalentul imprumutului pe care Romania il va lua in 2010, sunt anemice din cauza intereselor politice si a complicitatii Fiscului.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Recent, s-a deschis la Braila cel dee-al treilea magazin PROFI din localitate.. Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Margaretelor nr.1, magazinul functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 820 m.p.
Istoria postdecembrista a PNL a inregistrat o premiera, prin dizolvarea in bloc a Filialei Braila. ... La randul sau, Constantin Cibu spune ca vina ii apatine in exclusivitate lui Dan Sabau, care nu a dorit niciodata stabilitatea PNL Braila, ci a preferat starea de incertitudine.
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Cerealele din judet sunt aduse de tarani cu carele la schela de la Calarasi, iar de aici, cu ambarcatiuni usoare se cobora pana la Braila, care in aceasta perioada devine cel mai important port la Dunarea fluviala.
Societatea Brai-Cata SRL asigura salubrizarea in Municipiul Braila si in localitatea Chiscani, fiind responsabila astazi de o treime din gunoaiele brailene. ... In 2002, Turcu aducea la Braila trei italieni care aveau majoritatea in firma Raffaele Esposito, Rosario Raneri si Ernesto Nudo.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Oameni precum senatorul de Braila Dan Sabau au trecut in rindul platformistilor. Dupa ce a pierdut controlul organizatiei liberale de la Braila, acesta si-a dat seama ca sint sanse mari ca la urmatoarele alegeri sa nu se mai afle pe listele partidului”, a precizat parlamentarul.
google-analytics.com